Nurit
Stark
Violin
Den israeliska violinisten Nurit Stark har studerat vid Juilliard School of Music, Hochschule für Musik Cologne och Universität der Künste Berlin. Som solist har hon framträtt med ett flertal symfoniorkestrar som Münchens radioorkester, Israel Philharmonic Orchestra, Orchestre de Chambre de Lausanne och Mahler Chamber Orchestra. Hon var pristagare vid Enescu-tävlingen i Bukarest och Leopold Mozart-tävlingen i Augsburg. Festivalframträdanden inkluderar Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern, Lockenhaus Chamber Music Festival, Rheingau Music Festival, Donaueschinger Musiktage och Pacific Music Festival i Japan. Hon har uppträtt i Carnegie Hall i New York, Berlin Philharmonie, Wien Konzerthaus, Salzburg Mozarteum och Palais des Beaux-Arts i Bryssel.
14
June
Friday
Late Night med Schumann
Ett personligt och avslappnat möte med våra artister i Kulturhusets foajé.
21:15
22:00

Välkommen till en avslappnad konsert i foajén med några av våra fantastiska festivalartister. På programmet står två älskade verk av Robert Schumann: Fantasiestücke för klarinett och piano samt den stora Pianokvartetten i Ess-dur!

OM PROGRAMMET

Fantasiestücke op. 73 är tre korta stycken som ursprungligen skrevs för klarinett och piano, men som ofta framförs på violin eller cello. Schumann var en mästare av tvära kast i musiken och dessa stycken är inget undantag. De har titlarna “Zart und mit Ausdruck” (Ömt och med uttryck), “Lebhaft, leicht” (Livligt, lätt) och “Rasch und mit Feuer” (Snabbt och med eld).

I det första stycket sjunger klarinetten en vacker melodi över pianots ackompanjemang, som ofta bjuder in till dialog mellan de två instrumenten. Det andra stycket är sprudlande och lekfullt och visar Schumanns humor och fantasi. Klarinetten och pianot utbyter snabba och lätta fraser, som ibland bryts av mer lyriska avsnitt. Det tredje stycket är ett passionerat och virtuost rondo, fullt av temperament och kraft. Det är som att klarinetten och pianot tävlar om att imponera på varandra med sina snabba löpningar, stora hopp och rytmiska figurer.

Pianokvartetten i Ess-dur op. 47 är ett av Schumanns mest kända och älskade kammarmusikverk. Den tillkom under hans “kammarmusikår” 1842, då han också skrev tre stråkkvartetter, en pianokvintett och en fantasi för violin och piano. Vid sidan om pianoverken hade Schumann tidigare främst komponerat för piano och röst, men inspirerades av sin hustru Clara, som var en framstående pianist och tonsättare, att utforska andra musikaliska former.

Pianokvartetten består av fyra satser: Allegro ma non troppo, Scherzo: Molto vivace, Andante cantabile och Finale: Vivace. Den första satsen är påfallande lyrisk och med en ständigt närvarande rastlös energi. Den andra satsen är tydligt inspirerad av scherzot i Mendelssohns Midsommarnattsdröm. Det är undflyende musik som sällan når över dynamiken piano.

Den tredje satsen har kritiserats för att möjligtvis vara för vacker, om det nu är möjligt. Cellon och violan har framträdande roller i att förmedla sångstämmorna i en sats som börjar vackert för att undervägs bli ännu vackrare. Den fjärde och sista satsen är en briljant och virtuos final som bygger på att fläta samman de olika stämmorna i flera grandiosa fugaton och som avslutar verket i fullständig triumf!

Fantasiestücke op. 73

Emil Jonason, Peter Friis Johansson

Pianokvartett i Ess-dur op. 47

Nurit Stark, Asbjørn Nørgaard, Torleif Thedéen, Finghin Collins
Foajén
GRATIS
FESTIVALPASS:
15
June
Saturday
Songs of Travel del II
Konserten speglar fysiskt och själsligt resande med bl a uruppförandet av beställningsverket "Voyage" signerat kurdiske Hawar Tawfiq.
19:00
21:00

Denna kvällskonsert är en del av EU-projektet Songs of Travel och speglar olika aspekter av resande, såväl fysiskt som själsligt. Vi får omslutas av musik med ursprung från många geografiska platser och ofta med relation till dramatiska kontexter.

Att resa är ett magiskt fenomen, som förvandlar den gamla personen till en ny person. Ur denna synvinkel är vårt liv en resa med slutdestinationen att möta vår död.” - Hawar Tawfiq

OM PROGRAMMET

Sergei Prokofievs Hebreiska Ouvertyr skrevs 1919 i USA med inspiration av en samling judiska folkmelodier. Verket är skrivet för den ovanliga kombinationen klarinett, stråkkvartett och piano, och klangvärlden för tankarna till Klezmer och annan judisk musik.

Därefter följer ett urval kortare verk för solopiano av den ukrainske tonsättaren Valentin Silvestrov framförda av Daria van der Bercken. Silvestrovs djupt meditativa och stämningsfulla pianomusik har beskrivits som "tysta sånger", som uttrycker en längtan efter det förlorade och det eviga.

Festivalens andra beställningsverk är signerat den kurdiske tonsättaren Hawar Tawfiq, numera baserad i Nederländerna. Verket Voyage är skrivet för kammarensemble och sång baseras på texter av den persiska 1200-talspoeten och mystikern Jalal al-din Rumi. Rumis dikter ger uttryck för den sufiska mystiken och han använder sig av rika bilder och symboler för att skildra kärlekens gränslöshet och religionens innersta väsen.

Chopins Ballade i f-moll, ett av hans mest omtyckta och dramatiska verk för piano, i tolkning av Finghin Collins. Balladen är ett exempel på Chopins geniala förmåga att skapa en berättelse med musik som väcker starka känslor hos lyssnaren. Chopin skrev balladen mellan 1842 och 1843, under en period då han reste mellan Paris och Nohant, där han bodde tillsammans med sin älskade George Sand.

Konserten avslutas med Ralph Vaughan-Williams sångcykel Songs of Travel med texter av Robert Louis Stevenson. Sångerna skildrar en resandes upplevelser och reflektioner och uttrycker både vandringslust, skönhet, kärlek, tvivel, ensamhet och andlighet. Vaughan-Williams skrev sångerna mellan 1901 och 1904 och de har blivit ett av hans allra mest framförda verk.

Sergei Prokofiev - Hebreisk Ouvertyr

Emil Jonason, Nurit Stark, Guro Kleven Hagen, Asbjørn Nørgaard, Daniel Thorell, Daria van den Bercken

Valentin Silvestrov

ur Tre Bagateller op.1

ur 4 Stücke op.2

Daria van der Bercken

Hawar Tawfiq - Voyage (uruppförande)

Alexandra Büchel, Emil Jonason, Nurit Stark, Daniel Thorell, Magdalena Meitzner, Daria van den Bercken

-PAUS-

Frederic Chopin - Ballade no 4 i f-moll

Finghin Collins

Ralph Vaughan-Williams - Songs of Travel

Jakob Högström, Finghin Collins
Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
15
June
Saturday
Late night i foajén
Upplev ett musikaliskt möte med Simon Crawford-Philips och Ylva Larsdotter i Kulturhusets foajé.
21:15
22:00

Late Night-konserten är 40 minuter lång, bland annat spelas verket Road Movies av John Adams.

Road Movies av John Adams

Piano - Simon Crawford-Phillips. Violin - Ylva Larsdotter.
Foajén
Ingår i Öppningskonserten
FESTIVALPASS:
JA
16
June
Sunday
Songs of Travel del III
Uruppförande av Lasse Thoresens "Every Minute Opens a Door" samt musik av Amy Beach, Franz Liszt och 150-årsjubilaren Arnold Schönberg
19:00
21:00

På konserten får vi höra verk av fyra kompositörer som på olika sätt har utforskat resandet och mötet med andra kulturer, ett av dessa är festivalens femte och sista beställningsverk.

OM PROGRAMMET

Vi inleder med en bitterljuv Romans för violin och piano av Amy Beach som räknas som den första framgångsrika amerikanska kvinnliga kompositören. Romansen skrevs till hennes make som en bröllopspresent, ett bröllop som i mycket innebar slutet på Beachs karriär som pianist men samtidigt början på hennes tonsättarbana.

Franz Liszts Petrarca-sonetter skrevs ursprungligen som sånger med text av den italienske renässanspoeten Francesco Petrarca men senare skrev Liszt om dem i versioner för solopiano som en del av hans andra samling stycken med namnet Pilgrimsår och det är denna version vi möter här. Sonetterna är exempel på Liszts sena stil som kännetecknas av rik harmonik och ett enormt andligt djup.

Med verket Ode to Napoleon hyllar vi den jubilerande Arnold Schönberg som skulle ha fyllt 150 år 2024. Schönberg räknas som en av de allra mest inflytelserika och nyskapande kompositörerna och detta verk skrevs 1942 i USA dit Schönberg tvingats fly under andra världskriget. Schönberg bygger verket kring en dikt av Lord Byron, som kritiserade Napoleon för hans maktlystnad och grymhet och verket kan ses som en protest mot tyranni och diktatur. Sättningen med recitatör, pianist och stråkkvartett är typisk Schönbergsk och i verket blandas element från både tonal och atonal musik i en hyllning till frihetens ideal.

Efter paus återvänder vi till nutiden med ett verk av den norske kompositören och professorn Lasse Thoresen. Every Minute opens a door är ett beställningsverk för Songs of Travel-projektet, och är en musikalisk reflektion över migrationens utmaningar och möjligheter.

Utgångspunkten för mitt stycke kommer att vara Vladimir Levchevs dikt The Refugee, som slutar med de övertygande orden: vi har kanske rest till evigheten.” - Lasse Thoresen

Konserten avslutas med Amy Beach vars musik vi också mötte inledningsvis. Pianokvintetten räknas som hennes kanske allra mest lyckade verk och har blivit en favorit bland många såväl konsertbesökare som musiker. Kvintetten skrevs efter en resa till Europa där hon studerade fransk och tysk musik och här kan anas influenser från både Brahms och fransk impressionism, samtidigt som Amy Beachs egen starka musikaliska identitet ständigt lyser igenom!

Amy Beach - Romans för violin och piano

Guro Kleven Hagen, Finghin Collins

Franz Liszt - ur 3 Sonetti del Petrarca

Peter Friis Johansson

Arnold Schönberg - Ode to Napoleon

Carl Ackerfeldt, Nurit Stark, Guro Kleven Hagen, Asbjørn Nørgaard, Daniel Thorell, Peter Friis Johansson

-PAUS-

Lasse Thoresen - Every Minute Opens a Door

Alexandra Büchel, Guro Kleven Hagen, Jakob Koranyi, Finghin Collins

Amy Beach - Pianokvintett i fiss-moll
Adagio - Allegro moderato
Adagio espressivo
Allegro agitato - Adagio come prima - Presto

Guro Kleven Hagen, Nurit Stark, Asbjørn Nørgaard, Torleif Thedéen, Peter Friis Johansson
Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
18
June
Tuesday
Grande Finale!
Festivalen avslutas med en konsert där unga musikstudenter möter våra erfarna festivalmusiker i en Grande finale!
19:00
21:30

Programmet består av fyra älskade verk som delats upp mellan olika ensembler. Resultatet blir ett samarbete mellan våra musikstudenter och festivalmusiker där alla får chans att bidra till den stora helheten.

PROGRAM:

Franz Schubert - Overture i c-moll
Giovanna Sevi, Svetlana Riger, Asbjørn Nørgaard, Caroline Hansen, Douwe Eisses

Amanda Maier-Röntgen - Pianokvartett i e-moll
1. Allegro

Finghin Collins, Dora Lapuste, Klara Kotarsky, Annika Valkeajoki

2. Andante
Gustav Schantz, Janina Olszewska, Alvin Sunding, Jakob Koranyi

3. Presto con fuoco
Daria van den Bercken, Guilherme Perez, Meeri Mäenpää, Herman Pellbäck

4. Finale: Largo espressivo - Allegro vivace
Julija Sadaunykaite, Adriana Černiukaitė, Asbjørn Nørgaard, Clara Simpson

-PAUS-

Claude Debussy - ur 6 Épigraphes Antique
1. Pour invoquer Pan, dieu du vent d'été ("To invoke Pan, god of the summer wind")
3. Pour que la nuit soit propice ("In order that the night be propitious")
6. Pour remercier la pluie au matin ("To thank the morning rain")
Astri Aareskjold, Peter Friis Johansson

Felix Mendelssohn - Pianotrio no 1 i d-moll
1. Molto Allegro agitato

Gustav Schantz, Luise Kallmeyer, Jakob Koranyi

2. Andante con moto tranquillo
Gustav Schantz, Guro Kleven Hagen, Eric Drougge

3. Scherzo: Leggiero e vivace
Herman Pellbäck, Guro Kleven Hagen, Eric Drougge

4. Finale: Allegro assai appassionato
Herman Pellbäck, Guro Kleven Hagen, Filip Graden

Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
14
June
Late Night med Schumann
Ett personligt och avslappnat möte med våra artister i Kulturhusets foajé.
21:15
22:00

Välkommen till en avslappnad konsert i foajén med några av våra fantastiska festivalartister. På programmet står två älskade verk av Robert Schumann: Fantasiestücke för klarinett och piano samt den stora Pianokvartetten i Ess-dur!

OM PROGRAMMET

Fantasiestücke op. 73 är tre korta stycken som ursprungligen skrevs för klarinett och piano, men som ofta framförs på violin eller cello. Schumann var en mästare av tvära kast i musiken och dessa stycken är inget undantag. De har titlarna “Zart und mit Ausdruck” (Ömt och med uttryck), “Lebhaft, leicht” (Livligt, lätt) och “Rasch und mit Feuer” (Snabbt och med eld).

I det första stycket sjunger klarinetten en vacker melodi över pianots ackompanjemang, som ofta bjuder in till dialog mellan de två instrumenten. Det andra stycket är sprudlande och lekfullt och visar Schumanns humor och fantasi. Klarinetten och pianot utbyter snabba och lätta fraser, som ibland bryts av mer lyriska avsnitt. Det tredje stycket är ett passionerat och virtuost rondo, fullt av temperament och kraft. Det är som att klarinetten och pianot tävlar om att imponera på varandra med sina snabba löpningar, stora hopp och rytmiska figurer.

Pianokvartetten i Ess-dur op. 47 är ett av Schumanns mest kända och älskade kammarmusikverk. Den tillkom under hans “kammarmusikår” 1842, då han också skrev tre stråkkvartetter, en pianokvintett och en fantasi för violin och piano. Vid sidan om pianoverken hade Schumann tidigare främst komponerat för piano och röst, men inspirerades av sin hustru Clara, som var en framstående pianist och tonsättare, att utforska andra musikaliska former.

Pianokvartetten består av fyra satser: Allegro ma non troppo, Scherzo: Molto vivace, Andante cantabile och Finale: Vivace. Den första satsen är påfallande lyrisk och med en ständigt närvarande rastlös energi. Den andra satsen är tydligt inspirerad av scherzot i Mendelssohns Midsommarnattsdröm. Det är undflyende musik som sällan når över dynamiken piano.

Den tredje satsen har kritiserats för att möjligtvis vara för vacker, om det nu är möjligt. Cellon och violan har framträdande roller i att förmedla sångstämmorna i en sats som börjar vackert för att undervägs bli ännu vackrare. Den fjärde och sista satsen är en briljant och virtuos final som bygger på att fläta samman de olika stämmorna i flera grandiosa fugaton och som avslutar verket i fullständig triumf!

Fantasiestücke op. 73

Emil Jonason, Peter Friis Johansson

Pianokvartett i Ess-dur op. 47

Nurit Stark, Asbjørn Nørgaard, Torleif Thedéen, Finghin Collins
KÖP BILJETT
Foajén
GRATIS
FESTIVALPASS:
15
June
Songs of Travel del II
Konserten speglar fysiskt och själsligt resande med bl a uruppförandet av beställningsverket "Voyage" signerat kurdiske Hawar Tawfiq.
19:00
21:00

Denna kvällskonsert är en del av EU-projektet Songs of Travel och speglar olika aspekter av resande, såväl fysiskt som själsligt. Vi får omslutas av musik med ursprung från många geografiska platser och ofta med relation till dramatiska kontexter.

Att resa är ett magiskt fenomen, som förvandlar den gamla personen till en ny person. Ur denna synvinkel är vårt liv en resa med slutdestinationen att möta vår död.” - Hawar Tawfiq

OM PROGRAMMET

Sergei Prokofievs Hebreiska Ouvertyr skrevs 1919 i USA med inspiration av en samling judiska folkmelodier. Verket är skrivet för den ovanliga kombinationen klarinett, stråkkvartett och piano, och klangvärlden för tankarna till Klezmer och annan judisk musik.

Därefter följer ett urval kortare verk för solopiano av den ukrainske tonsättaren Valentin Silvestrov framförda av Daria van der Bercken. Silvestrovs djupt meditativa och stämningsfulla pianomusik har beskrivits som "tysta sånger", som uttrycker en längtan efter det förlorade och det eviga.

Festivalens andra beställningsverk är signerat den kurdiske tonsättaren Hawar Tawfiq, numera baserad i Nederländerna. Verket Voyage är skrivet för kammarensemble och sång baseras på texter av den persiska 1200-talspoeten och mystikern Jalal al-din Rumi. Rumis dikter ger uttryck för den sufiska mystiken och han använder sig av rika bilder och symboler för att skildra kärlekens gränslöshet och religionens innersta väsen.

Chopins Ballade i f-moll, ett av hans mest omtyckta och dramatiska verk för piano, i tolkning av Finghin Collins. Balladen är ett exempel på Chopins geniala förmåga att skapa en berättelse med musik som väcker starka känslor hos lyssnaren. Chopin skrev balladen mellan 1842 och 1843, under en period då han reste mellan Paris och Nohant, där han bodde tillsammans med sin älskade George Sand.

Konserten avslutas med Ralph Vaughan-Williams sångcykel Songs of Travel med texter av Robert Louis Stevenson. Sångerna skildrar en resandes upplevelser och reflektioner och uttrycker både vandringslust, skönhet, kärlek, tvivel, ensamhet och andlighet. Vaughan-Williams skrev sångerna mellan 1901 och 1904 och de har blivit ett av hans allra mest framförda verk.

Sergei Prokofiev - Hebreisk Ouvertyr

Emil Jonason, Nurit Stark, Guro Kleven Hagen, Asbjørn Nørgaard, Daniel Thorell, Daria van den Bercken

Valentin Silvestrov

ur Tre Bagateller op.1

ur 4 Stücke op.2

Daria van der Bercken

Hawar Tawfiq - Voyage (uruppförande)

Alexandra Büchel, Emil Jonason, Nurit Stark, Daniel Thorell, Magdalena Meitzner, Daria van den Bercken

-PAUS-

Frederic Chopin - Ballade no 4 i f-moll

Finghin Collins

Ralph Vaughan-Williams - Songs of Travel

Jakob Högström, Finghin Collins
KÖP BILJETT
Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
15
June
Late night i foajén
Upplev ett musikaliskt möte med Simon Crawford-Philips och Ylva Larsdotter i Kulturhusets foajé.
21:15
22:00

Late Night-konserten är 40 minuter lång, bland annat spelas verket Road Movies av John Adams.

Road Movies av John Adams

Piano - Simon Crawford-Phillips. Violin - Ylva Larsdotter.
KÖP BILJETT
Foajén
Ingår i Öppningskonserten
FESTIVALPASS:
JA
16
June
Songs of Travel del III
Uruppförande av Lasse Thoresens "Every Minute Opens a Door" samt musik av Amy Beach, Franz Liszt och 150-årsjubilaren Arnold Schönberg
19:00
21:00

På konserten får vi höra verk av fyra kompositörer som på olika sätt har utforskat resandet och mötet med andra kulturer, ett av dessa är festivalens femte och sista beställningsverk.

OM PROGRAMMET

Vi inleder med en bitterljuv Romans för violin och piano av Amy Beach som räknas som den första framgångsrika amerikanska kvinnliga kompositören. Romansen skrevs till hennes make som en bröllopspresent, ett bröllop som i mycket innebar slutet på Beachs karriär som pianist men samtidigt början på hennes tonsättarbana.

Franz Liszts Petrarca-sonetter skrevs ursprungligen som sånger med text av den italienske renässanspoeten Francesco Petrarca men senare skrev Liszt om dem i versioner för solopiano som en del av hans andra samling stycken med namnet Pilgrimsår och det är denna version vi möter här. Sonetterna är exempel på Liszts sena stil som kännetecknas av rik harmonik och ett enormt andligt djup.

Med verket Ode to Napoleon hyllar vi den jubilerande Arnold Schönberg som skulle ha fyllt 150 år 2024. Schönberg räknas som en av de allra mest inflytelserika och nyskapande kompositörerna och detta verk skrevs 1942 i USA dit Schönberg tvingats fly under andra världskriget. Schönberg bygger verket kring en dikt av Lord Byron, som kritiserade Napoleon för hans maktlystnad och grymhet och verket kan ses som en protest mot tyranni och diktatur. Sättningen med recitatör, pianist och stråkkvartett är typisk Schönbergsk och i verket blandas element från både tonal och atonal musik i en hyllning till frihetens ideal.

Efter paus återvänder vi till nutiden med ett verk av den norske kompositören och professorn Lasse Thoresen. Every Minute opens a door är ett beställningsverk för Songs of Travel-projektet, och är en musikalisk reflektion över migrationens utmaningar och möjligheter.

Utgångspunkten för mitt stycke kommer att vara Vladimir Levchevs dikt The Refugee, som slutar med de övertygande orden: vi har kanske rest till evigheten.” - Lasse Thoresen

Konserten avslutas med Amy Beach vars musik vi också mötte inledningsvis. Pianokvintetten räknas som hennes kanske allra mest lyckade verk och har blivit en favorit bland många såväl konsertbesökare som musiker. Kvintetten skrevs efter en resa till Europa där hon studerade fransk och tysk musik och här kan anas influenser från både Brahms och fransk impressionism, samtidigt som Amy Beachs egen starka musikaliska identitet ständigt lyser igenom!

Amy Beach - Romans för violin och piano

Guro Kleven Hagen, Finghin Collins

Franz Liszt - ur 3 Sonetti del Petrarca

Peter Friis Johansson

Arnold Schönberg - Ode to Napoleon

Carl Ackerfeldt, Nurit Stark, Guro Kleven Hagen, Asbjørn Nørgaard, Daniel Thorell, Peter Friis Johansson

-PAUS-

Lasse Thoresen - Every Minute Opens a Door

Alexandra Büchel, Guro Kleven Hagen, Jakob Koranyi, Finghin Collins

Amy Beach - Pianokvintett i fiss-moll
Adagio - Allegro moderato
Adagio espressivo
Allegro agitato - Adagio come prima - Presto

Guro Kleven Hagen, Nurit Stark, Asbjørn Nørgaard, Torleif Thedéen, Peter Friis Johansson
KÖP BILJETT
Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
18
June
Grande Finale!
Festivalen avslutas med en konsert där unga musikstudenter möter våra erfarna festivalmusiker i en Grande finale!
19:00
21:30

Programmet består av fyra älskade verk som delats upp mellan olika ensembler. Resultatet blir ett samarbete mellan våra musikstudenter och festivalmusiker där alla får chans att bidra till den stora helheten.

PROGRAM:

Franz Schubert - Overture i c-moll
Giovanna Sevi, Svetlana Riger, Asbjørn Nørgaard, Caroline Hansen, Douwe Eisses

Amanda Maier-Röntgen - Pianokvartett i e-moll
1. Allegro

Finghin Collins, Dora Lapuste, Klara Kotarsky, Annika Valkeajoki

2. Andante
Gustav Schantz, Janina Olszewska, Alvin Sunding, Jakob Koranyi

3. Presto con fuoco
Daria van den Bercken, Guilherme Perez, Meeri Mäenpää, Herman Pellbäck

4. Finale: Largo espressivo - Allegro vivace
Julija Sadaunykaite, Adriana Černiukaitė, Asbjørn Nørgaard, Clara Simpson

-PAUS-

Claude Debussy - ur 6 Épigraphes Antique
1. Pour invoquer Pan, dieu du vent d'été ("To invoke Pan, god of the summer wind")
3. Pour que la nuit soit propice ("In order that the night be propitious")
6. Pour remercier la pluie au matin ("To thank the morning rain")
Astri Aareskjold, Peter Friis Johansson

Felix Mendelssohn - Pianotrio no 1 i d-moll
1. Molto Allegro agitato

Gustav Schantz, Luise Kallmeyer, Jakob Koranyi

2. Andante con moto tranquillo
Gustav Schantz, Guro Kleven Hagen, Eric Drougge

3. Scherzo: Leggiero e vivace
Herman Pellbäck, Guro Kleven Hagen, Eric Drougge

4. Finale: Allegro assai appassionato
Herman Pellbäck, Guro Kleven Hagen, Filip Graden

KÖP BILJETT
Stora scenen
280 SEK
FESTIVALPASS:
JA
alla konserter
alla artister

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Producent
Magda Boreson
+46 (0) 704 – 53 33 83
contact@jarnafestivalacademy.com
Akademiansvarig
Pauline Claise
+46 (0) 737 173 898
academy@jarnafestivalacademy.com